Eerste profcontract voor Driouech

Nadat hij dit seizoen zijn basisdebuut al maakte in de Eredivisie en tot nu toe in totaal tot 100 speelminuten kwam heeft Couhaib Driouech zijn eerste profcontract getekend bij sc Heerenveen. De buitenspeler heeft getekend tot media 2022 met een optie voor een extra seizoen.

Driouech brak dit seizoen Рwellicht sneller dan verwacht Рdoor met enkele invalbeurten en ̩̩n basisplek in de Eredivisie. Doordat de selectie van sc Heerenveen pas laat vorm kreeg heeft hij de hele voorbereiding de kans gehad zich te laten zien, en maakte daarmee voldoende indruk op trainer Jansen om ook na een handvol nieuwe aanvallers nog steeds zijn kansen bij het eerste elftal te hebben afgedwongen.

Driouech kwam in het seizoen 2016/2017 over van de jeugd van IJVV Stormvogels uit IJmuiden en doorliep bij sc Heerenveen de jeugdopleiding vanaf de 0-17, via de 0-19 naar de 0-21.

Technisch manager Hamstra toont zich tevreden over het vastleggen van Driouech. “Couhaib heeft hier hard voor gewerkt. Het is een jongen met veel power, drive en zeer gericht op de goal. Dit is een logische en terechte beloning voor zijn ontwikkeling.”

Share
>