Halve finale beker tegen Ajax virtueel te bezoeken #heeaja #Ikbindrby

De halve finale van de beker, op woensdag 3 maart 21:00, is voor de supporters van sc Heerenveen virtueel te bezoeken. Op initiatief van supporters Daniël Bokma en Albert Veen is in samenwerking met supportsclub FeanFan een actie opgezet waarbij de club virtuele tickets verkoopt. Het doel van de actie is het stadion virtueel uitverkopen en de club daarmee financieel te steunen. Hoewel een virtueel uitverkocht huis niet in de buurt komt van de bedragen die de club in de beker had kunnen verdienen aan de thuiswedstrijden tegen Feyenoord en Ajax toch een mooie bijdrage voor sc Heerenveen in financieel zware tijden.

De virtuele tickets zijn verkrijgbaar voor €5,00 via de ticketing van sc Heerenveen. Nadat de actie bekend werd gemaakt werden de eerste tickets al snel verkocht, en zijn er inmiddels al meer dan 2500 toegangsbewijzen verkocht aan Feanfans die hun club een warm hart toedragen. Om de actie nog wat meer cachet te geven zijn er inmiddels extra componenten aan toegevoegd. Zo worden er  onder de aanwezigen vijf wedstrijdshirts met alle handtekeningen, gesigneerde keepershandschoenen van Erwin Mulder, de voetbalschoenen van Joey Veerman waarmee hij scoorde tegen Feyenoord en vijf replica wedstrijdballen met de handtekeningen van alle spelers verloot.

Daarnaast zal iedereen die een virtueel ticket koopt toegang krijgen tot een grote zoommeeting die alle supporters met elkaar verbind, net zoals gezamenlijk stadionbezoek verbindt. Wie toegang wil tot de zoommeeting moet zijn toegangsbewijs mailen naar info@feanfan.nl. Feanfan zal kort voor de wedstrijd een email sturen voor toegang tot de zoommeeting.

Een mooi initiatief van supporters voor de club, een financiële bijdrage voor de club en extra beleving rondom de halve finale van de beker. Kortom, alle reden om een virtueel toegangsbewijs te kopen. Laten we met elkaar het stadion uitverkopen! #Ikbindrby

Share
>