Heerenveen en Schöne in gesprek over verlenging

SC Heerenveen staat open voor een langer verblijf van Lasse Schöne bij de club, zo laat technisch manager Ferry de Haan weten tegenover Voetbal International. Lasse Schöne keerde afgelopen winter terug bij de club waar hij in zijn jeugd ook onder contract stond en was al snel zeker van een basisplaats in het team van Johnny Jansen.

“We zullen zeker met hem in gesprek gaan”, aldus de nieuwe technisch manager van de club. “Eerst om te kijken hoe hij er zelf in staat en of dat past wat wij voor ogen hebben. Maar gezien zijn kwaliteit en ervaring is Lasse een speler die ik er graag bij zou houden.” De club wil ook in gesprek over een andere rol voor Schöne wanneer hij besluit een punt te zetten achter zijn carrière als speler. “We zijn benieuwd hoe hij daar zelf naar kijkt en of hij die verdere toekomst eventueel bij Heerenveen ziet.”

De 34-jarige Deen speelde 12 duels voor sc Heerenveen. Daarin maakte hij één doelpunt en gaf hij één assist. In Emmen speelde hij voorlopig zijn laatste duel voor Heerenveen. Hij ontving daar de rode kaart van arbiter Bas Nijhuis.

Share
>