Rami Kaib vijfde winteraankoop van sc Heerenveen

De komst van Rami Kaib is vanmiddag gepresenteerd als vijfde winteraanwinst door sc Heerenveen. Raib(23) jaar komt over van Elfsborg en heeft een contract getekenend tot medio 2024. sc Heerenveen moet voor zijn komst een contract van een jaar afkopen en betaalt volgens Zweedse media een bedrag van enkele tonnen voor de linksback.

Kaib omschrijft zichzelf als een speler met een groot uithoudingsvermogen die graag de linkerflank bestrijkt. Als oud-speler van Elfsborg speelde Raim eerder samen met Dresevic, die hem de stap naar Friesland van harte heeft aangeraden. De linksback zal gaan spelen met rugnummer 41 en daarmee deze week aansluiten bij de selectie.

Met de komst van Rami hoopt sc Heerenveen een directe concurrent voor Lucas Woudenberg binnen te halen, die momenteel de enige optie is voor de linksbackpositie. Of de club zich na deze transfer nog verder op de transfermarkt zal begeven is onduidelijk. Hoofdtrainer Jansen liet zich bij de sportcast Radio KoKo niet verder uit over mogelijke versterkingen, waar Roelof de Vries hem opties voor hield zoals Nick Doodeman van FC Volendam.

Share
  • He he !! Eindelijk een concurrent voor Woudenberg.
    Hopelijk kan hij direct wat toevoegen aan team.

  • >